Frawesda Pelletkachels

Contacteer ons !

Bel ons

Een Ravelli pelletkachel koopt u in Bilzen

Neem een goede start wanneer u beslist om met pellets uw huis te verwarmen door een Ravelli pelletkachel in regio Bilzen bij onze firma aan te kopen. Wij zijn een erkend verdeler van dit merk en meteen ook een servicecenter.

Kwaliteit staat bovenaan

Wij kozen voor Ravelli vanwege de kwaliteit en de doorlopende innovatie van het merk. Alles wordt in het werk gesteld en ontwikkeld om u betrouwbare kachels te bezorgen. Dankzij dit merk zal u steeds een aangename warmte gewaar worden in uw kamers. Maak komaf met een lome warmte of kille ruimten door met pellets te gaan verwarmen.

Uitgebreid aanbod

Breng eens een bezoek aan onze zaak in Bilzen om over een pelletkachel van Ravelli te praten. Wij geven u graag alle gewenste informatie en begeleiden u door het ruime aanbod. De verschillende modellen en types bij Ravelli is echt de moeite waard. Afhankelijk van de grootte van uw woning, de techniek die u verkiest of het uitzicht dat u wil, tonen wij de juiste kachel voor u.

Service van Ravelli

Als servicecenter en verdeler bieden wij u ook na de aankoop alle mogelijke diensten aan. Wij komen alle opmetingen bij u uitvoeren voor de plaatsing van het model . U bent ook altijd welkom voor het onderhoud of eventuele herstellingen.

Rij langs ons servicecenter en vraag achter onze gratis prijsofferte.

Frawesda
Clikc+