Frawesda Pelletkachels

Contacteer ons !

Bel ons

Kwaliteitsvolle pellets kopen in Bilzen

Verwarmen met pellets is ongetwijfeld goedkoper voor uw energiefactuur. Om steeds zeker te zijn van pellets van hoge kwaliteit kan u ze zonder problemen bij ons in Bilzen kopen. Wij beschikken over diverse soorten, zoals ons eigen huismerk, en we hebben geregeld een interessante actie voor u.

Voordelen van pellets

Pelletkachels werken zowel met pellets als brandstof. Dit zijn kleine cilindervormige korrels die uit samengeperste houtkrullen of zaagsel bestaan. In vergelijking met andere brandstoffen zijn ze milieuvriendelijker en goedkoper in gebruik. Ook zijn ze makkelijk op te slaan in plaats van houten blokken of mazout.

Het is dus heel eenvoudig om pellets in huis te hebben en dankzij onze diensten zal u nooit zonder deze brandstof vallen. U kan bij ons de pelletskopen in regio Bilzen op ieder moment.

Leveren aan huis

Kan u niet tot bij ons komen of heeft u een grote hoeveelheid nodig dan zorgen wij voor een levering aan huis. In een straal van twintig kilometer rond onze zaak leveren wij uw bestelling zelfs gratis. Woont u verder dan komen wij langs aan tien euro per pallet. U hoeft enkel uw bestelling door te geven.

Contacteer ons wanneer we pellets bij u moeten leveren of kom ze gewoon bij ons halen.

Frawesda
Clikc+