Frawesda Pelletkachels

Contacteer ons !

Bel ons

Pellets bestellen en ophalen

U moet niet meteen op voorhand bestellen om uw pellets bij ons bedrijf in Bilzen aan te kopen. Maar als u het doet, zetten wij uw bestelling graag klaar voor uw komst. U bent echter ook tijdens onze openingsuren welkom om uw gewenste hoeveelheid pellets op te halen.

Voordelige pellets snel ophalen

U zal heel snel gesteld zijn wanneer u bij ons pellets komt afhalen. Wij overlopen eventueel met u de prijzen en de kwaliteit van de verschillende soorten voor u de juiste aankoop doet. Wij beschikken onder andere over ons eigen huismerk. Deze pellets zorgen samen met uw kachel voor een aangename warmte. Ze zijn ook relatief goedkoper in aankoopprijs en ze bieden een goede kwaliteit.

Wij hebben geregeld voordelige acties lopen die heel interessant voor u kunnen zijn. Op dit moment bieden wij mooie voordelen voor Lampiris-pellets. Bij aankoop van een pelletkachel krijgt u maar liefst 65 zakken gratis. Ook bij de volgende vijf paletten die u aanschaft, ontvangt u 25 procent korting. De acties wisselen regelmatig dus hou deze zeker in de gaten.

Kom naar ons afhaalpunt

Uw pelletsbestellen in regio Bilzen of ze meteen bij ons komen ophalen in onze zaak in Hoeselt, het kan zonder problemen tijdens onze openingsuren:

  • maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13 tot 18 uur
  • donderdag van 13 tot 20 uur
  • zondag van 9 tot 12 uur
  • zaterdag gesloten

Bezoek onze zaak vandaag nog voor kachels en pellets.

Frawesda
Clikc+