Frawesda Pelletkachels

Contacteer ons !

Bel ons

Om een pelletkachel te kopen, komt u bij ons

Hebt u nood aan een nieuwe pelletkachel? Of wil u van uw huidig verwarmingssysteem overschakelen naar pellets? Dan bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres om uw pelletkachel te kopen regio Bilzen. Wij geven professioneel advies en een waterdichte dienst na verkoop.

Verschillende types

Verwarmen met pellets is niet alleen milieuvriendelijker, het is ook veel goedkoper voor uw portemonnee.  Ook voor de plaatsing in uw woonkamer hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken met kachels van Ravelli. Deze types zijn bijvoorbeeld makkelijk in uw open haard in te werken. Het uitzicht van de brandende kachel zal u ook aan een open haard doen denken. Een bijkomend voordeel is dat u geen hout nodig heeft maar simpelweg pellets.

Naast inbouwkachels beschikken wij ook over voorzet- en vrijstaande kachels. Die kan u op meerdere plaatsen zetten dan enkel in de voormalige open haard. We beschikken verder over verschillende modellen en kleuren zodat ze perfect bij uw interieur passen. Modern, strak of klassiek, u vindt ze bij ons.

Leveren en plaatsen

Als u bij ons in Hoeselt (regio Bilzen) een pelletkachel komt kopen, geven wij u graag een volledige service. Daarom komen wij de kachel bij u thuis leveren en aansluiten.

Ontdek ons gamma pelletkachels door vandaag nog langs onze winkel te komen.

Frawesda
Clikc+