Frawesda Pelletkachels

Contacteer ons !

Bel ons

Het onderhoud van uw pelletkachel 

Als erkend verdeler van Ravelli mogen wij u een uitstekende dienst na verkoop aanbieden. Onze klantvriendelijkheid stopt niet bij de aankoop van uw pelletkachel. Ons servicepunt in Bilzen blijft zorgen voor het onderhoud en de herstellingen aan uw toestel.

Belangrijk onderhoud

Een goed onderhouden kachel heeft alleen maar voordelen. Het komt de levensduur van het toestel ten goede en vooral, het jaarlijks onderhoud zorgt er voor dat uw kachel minder zal verbruiken. Op termijn is dit altijd mooi meegenomen als het op uw energiekosten aankomt.

Contacteer ons daarom voor het onderhoud van uw pelletkachel regio Bilzen. Een jaarlijks nazicht wordt zeker aangeraden voor een optimale werking. Wij kuisen de kachel grondig uit zodat u blijvend een gezellige warmte zal ervaren.

Gerichte herstellingen

Blijf niet bij de pakken zitten wanneer uw kachel niet meer werkt. U telefoneert meteen naar ons om te bespreken wanneer wij bij u kunnen langskomen. Wij zorgen voor een snelle maar doordachte herstelling. Na het onderzoeken en het vaststellen van het probleem regelen wij meteen een oplossing voor u. Wij laten u nooit in de kou zitten.

Voor herstellingen of het onderhoud aan uw pelletkachel komen wij vanuit Bilzen graag naar u toe. Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Frawesda
Clikc+